Un bărbat din sectorul 2 al Capitalei a ajuns la spital aseară după ce a fost bătut de foștii vecini.

Omul a intrat pe terenul alăturat, vândut recent de aceștia, pentru a vedea șantierul noii case. Numai că foștii proprietari, care stau tot în zonă, l-au văzut și a pornit scandalul. De la un schimb de replici s-a ajuns la bătaie.

Între bărbatul lovit și agresori ar fi un conflict mai vechi, spun ceilalți vecini.

Vecinii spun că bărbatul agresat dorea să vadă dacă nu cumva săpăturile care se fac pentru noua casă afectează structura locuinței sale. Însă fostul proprietar, care locuiește în aceeași zonă, l-a văzut și a mers să-l tragă la răspundere. Spiritele s-au aprins, iar până la violență fizică a fost doar un pas. Alți vecini au încercat să aplaneze conflictul, dar agresorul şi-a chemat doi tovarăşi care au devenit în scurt timp violenţi.

Paul Ioniţă – vecin: ”A venit o mașină, un SUV, au coborât două persoane, unul cu o bâtă, unul cu mâinile goale. Cel cu bâta ne-a agresat și fizic și verbal și amenințări. În acel moment m-am refugiat în casă repede”.

Indivizii nu s-au lăsat şi au intrat după el în curte. Au lovit de mai multe ori ușa casei cu o bâtă și au spart un geam, după care i-au dat pace. Omul a avut noroc, însă vecinul său a ajuns la spital.

Medic: „Este în stare bună, are două exfoliații, și în rest o să mergem la spital”.

Vecină: „Am înţeles că l-au bătut cu pumnii, cu bâte, nu știu exact să vă spun”.

La fața locului au ajuns imediat și polițiștii.

Suspecții au fost duși la secţia 8 de poliție și aşteaptă acum să fie audiați. Alături de ei se află și una dintre victime care dorește să depună plângere.

Victimele spun că nu e prima dată când depun plângere împotriva agresorilor, cu care au avut avut mai multe scandaluri în ultimii ani, însă până acum nu a fost luată vreo măsură împotriva lor.