Un barbat din Barlad a ajuns in coma la spital, dupa ce a alunecat pe gheata. Medicii nu cred ca va supravietui

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57
Gheata

Un barbat de 56 de ani din Barlad se afla in stare critica la Spitalul de urgenta din localitate, dupa ce a alunecat pe gheata si s-a lovit puternic la cap.

Medicii sunt extrem de rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire, in conditiile in care victima este in coma de gradul IV, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Spitalului de Urgenta Barlad, barbatul a alunecat pe gheata si s-a lovit puternic la cap in timp ce se afla in curtea locuintei, fiind gasit in stare de inconstienta de catre o ruda care a sunat la numarul de urgenta 112 si a solicitat interventia unei ambulante.

Preluat in stare critica de echipajul medical, barladeanul a fost transportat la spitalul din localitate, fiind internat in Sectia de Reanimare. "Pacientul a suferit un traumatism prin cadere de la aceeasi inaltime, prin formarea unui hematom cerebral intracranian. Barbatul se afla in coma de gradul IV, pronosticul fiind unul extrem de rezervat”, a declarat, marti, esponsabilul mass-media al Spitalului de Urgenta Barlad, Adrian Gheorghiu.

Barbatul se afla in evidentele medicilor cu mai multe boli, in special cardio-vasculare, motiv pentru care urma un tratament cu anticoagulante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO