Un bărbat din Bacău și-a incendiat locuința după ce soția a plecat de acasă, cu copiii

×
Codul embed a fost copiat

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la Psihiatrie în Bacău, după ce și-a incendiat casa. Bărbatul și-a ieșit din minți pentru că soția plecase de acasă, luând cu ea și copiii.

Când femeia l-a sunat și i-a spus că nu se va mai întoarce, omul a aprins gospodăria. Locuința familiei a fost complet distrusă de vâlvătaie.

Întâmplarea s-a petrecut în comuna Coțofănești, din Bacău. Tânărul și soția sa au nouă copii. Cel mai mic are mai puțin de un an, iar cel mai mare 12. Șapte dintre ei sunt din relații anterioare ale femeii.

In urmă cu o săptămînă, tânăra i-a luat pe toți cei nouă copii și a plecat de acasă, sătulă de certuri, spun vecinii. Oamenii știu că ar fi ajuns la mama sa, în Capitală, și că ar urma să plece în Italia. Acum, femeia l-a pus pe tânăr să vorbească la telefon cu cei mici.

Imediat după ce a închis, bărbatul a dat foc casei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și polițiștilor că să îl potoleasca.

Citește și
incendiu Pitești
Vulcanizare din Pitești, făcută scrum într-un incendiu. Proprietarul spune că focul a fost pus intenționat
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Sătenii spun că după ce soția tânărului a plecat de acasă cu tot cu copii, bărbatul s-a apucat de băut și nimeni nu s-a mai înțeles cu el, câteva zile.

A încercat în mai multe rânduri să ia legătură cu femeia, iar când au reușit să stea de vorba s-au certat iar. Într-o criză de furie, bărbatul a incendiat locuinta.

Sorin Botezatu, vecin: "A dat telefon la copii și au zis că le este foame și el când a auzit, a dat foc."

Reporter: "Ați încercat să stingeți?"

Sorin Botezau: "Nu pentru că el era aici și nu las anici pompierii să se apropie de casa".

Vecinii au sunat la 112. Bărbatul a devenit din ce în ce mai violent și chiar a spart geamurile unei alte case. Apoi a amenințat cu un topor pe oricine se apropia de casa.

Doar după ce au venit polițiștii și jandarmii, pompierii au putut stinge flăcările. Din casă nu a mai rămas mare lucru.

Elena Florea - vecină: "A fost prin străinătate a făcut casă aici a pus termopane a îmbrăcat casă a îmbrăcat copiii. A crescut copiii altuia a fost un om bun asta că numai băutură. Ea aplecat cu copiii".

Dănuţ Oprea - vecin: "Acum a dat foc și în pielea goală umblă pe dumuri pe aici. A fost la fratele meu și i-a stricat 2 geamuri poartă și usa".

Sorin Botezatu, vecin: "Nevasta a plecat. A luat-o maică-s să o ducă în Italia".

Cătălina Creţu - IJP Bacău: "Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat de 30 de ani din comună Coţofăneşti bănuit de infracțiunile de distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice".

Bărbatul este internat acum la secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Bacău, pentru a fi expertizat. Riscă să ajungă chiar la închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
Citește și...
Explozie puternică, într-un bloc din Constanța. Un apartament, distrus în totalitate
Explozie puternică, într-un bloc din Constanța. Un apartament, distrus în totalitate

O explozie puternică, urmată de un incendiu, s-a produs joi după-amiază într-un bloc din Constanţa. Apartamentul în care a avut loc deflagraţia a fost distrus în totalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vulcanizare din Pitești, făcută scrum într-un incendiu. Proprietarul spune că focul a fost pus intenționat
Vulcanizare din Pitești, făcută scrum într-un incendiu. Proprietarul spune că focul a fost pus intenționat

O vulcanizare din Pitești s-a făcut scrum, joi dimineață, după ce a fost cuprinsă de un incendiu.

Incendiu la cel mai mare mall din Constanța. Un pompier s-a rănit în timpul intervenției
Incendiu la cel mai mare mall din Constanța. Un pompier s-a rănit în timpul intervenției

A fost alertă, miercuri seară, la cel mai mare mall din Constanța. 200 de oameni, care erau la film sau în sălile de jocuri și câțiva angajați au fost evacuați după ce un fum gros a invadat parterul clădirii.

Recomandări
Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.

România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră
România, centru logistic pentru reconstrucția Ucrainei. Ministrul Economiei: „Geografia este de partea noastră"

România poate fi un centru logistic pentru reconstrucţia Ucrainei, spune ministrul Economiei, Ştefan-Radu Oprea. Aproape 80% din exportul de grâne din țara vecină se face prin România.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.