Un barbat de 44 de ani a inselat zeci de batrani, in spitale, timp de doi ani. Cum convingea victimele sa ii dea bani


Ultimul update: Sambata 02 Ianuarie 2016 09:23
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2015 18:07
Categorie: Stiri actuale

Mult prea creduli, zeci de varstnici au cazut in plasa unui individ lipsit de scrupule. Barbatul isi facuse un obicei din a aborda in preajma spitalelor din Bucuresti, persoane trecute in general de 60 de ani, carora le cerea bani.

De fieare data, inventa o alta poveste. Din pacate politistii l-au prins abia dupa doi ani, si au reusit sa identifice doar cinci victime.

Radu Parvu are 44 de ani si un trecut nu tocmai fara pata, potrivit politistilor.


Spre exemplu, pe Iuliu Voicu , l-a cunoscut in fata spitalului Militar. Individul l-a abordat la iesire si i-a promis ca il conduce spre casa.

Iuliu Voicu, pagubit: "La o intersectie, unde era un magazin s-a oprit si mi-a zis ma duc sa cumpar ceva. Si a venit langa mine si mi-a cerut nisate bani. Cand l-am scos, mi-a smuls portofelul"

Indemnat de sotie, omul a mers la politie si a depus o plangere.

Cu alta ocazie, aici in fata spitalului Militar a acostat un batran caruia i-a spus ca il poate ajuta sa intre mai repede la unul dintre medicii din spital. Cu o conditie insa, pentru favorul facut, batranul trebuia sa ii dea o suma de bani.

Barbatul a platit si a asteptat increzator sa fie preluat de o asistenta. Evident ca acest lucru nu s-a intamplat.

Bogdan Ghebaur purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei: "Barbatul aborda de regula persoane peste 60 de ani si pentru fiecare persoana in parte a avut o poveste diferita, se adapta la fata locului. Pana acum a fost probata activitatea lui infractionala cu un prejudiciu de 2500 de lei"

Radu Parvu este cercetat acum sub control judiciar pentru inselaciune.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO