Doi polițisti au salvat de la moarte un bărbat. Ce le-a spus acesta când și-a revenit din șoc

03-02-2021 16:43


Un bărbat din judeţul Alba a fost salvat în ultima clipă de doi polițiști, chemaţi să intervină în ceea ce părea a fi o tentativă de sinucidere.

Alarma s-a dat în jurul amiezii, când bărbatul în vârsta de 49 de ani a plecat acasă şi i-ar fi spus soţiei că vrea să-şi ia viaţa. Femeia povesteşte că el era tot mai abătut în ultima perioadă şi a sunat la 112 după ajutor.

Patru echipaje de poliţie au început o cursă contracronometru. Doi agenţi au găsit maşina bărbatului pe un câmp, iar în interior se afla bărbatul inconştient.

„O femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că primise mai multe mesaje şi fotografii de la soţul său, care anunţa că e hotărât să îşi ia viaţa. Poliţiştii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul - o fotografie trimisă de acesta soţiei sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief", se menţionează într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Poliţiştii au început resuscitarea iar omul şi-a revenit şi a fost preluat de ambulanţă.

Într-o postare pe Facebook, MAI relatează că bărbatul a început să plângă după ce a fost salvat și le-a spus polițiștilor următoare: „Vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați salvat! Nu știu ce am putut să fac!”

Cei doi agenți, în vârsta de 24 și 25 de ani, lucrează de 5 ani în poliţie, iar în prezent sunt şefi de post. Pentru reacţia lor rapidă şi eficientă, amândoi au fost felicitaţi după misiunea încheiată cu succes.

Pe de altă parte, când îşi va reveni, bărbatul va fi ajutat de psihologi să îşi revină din depresie.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO