Un barbat s-a aruncat in fata metroului, in statia Crangasi. Din cauza ranilor grave, a murit la Spitalul Universitar

Ultima actualizare: 29-07-2014 07:08

Un barbat si-a pus capat zilelor in statia Crangasi, la ora 8:36. Medicii au ajuns imediat la fata locului, i-au acordat primele ingrijiri, apoi l-au transportat la spital. Din pacate, din cauza ranilor grave, victima nu a supravietuit.

UPDATE: Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat sambata, pentru MEDIAFAX, seful Unitatii de Primiri Urgente de la SUUB, Andrei Georgescu.

Potrivit medicului Andrei Georgescu, barbatul a fost adus la spital in stare foarte grava, iar la scurt timp acesta a decedat.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a spus ca dupa ce a fost scos de sub garnitura de tren, barbatul a fost resuscitat si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare foarte grava, intubat, cu semne vitale slabe.

Barbatul avea multiple fracturi si traumatisme, intrucat au trecut peste el mai multe vagoane ale garniturii de metrou, a precizat Oprita.

Barbatul, in varsta de aproximativ 50 de ani, a fost lovit de o garnitura de metrou in statia Crangasi. Potrivit primelor informatii, barbatul s-a aruncat pe linie cand trenul a ajuns in dreptul sau.

Reprezentantii Metrorex au declarat ca in urma accidentului care a avut loc in statia Crangasi, pe firul 2, circulatia la metrou a fost oprita aproximativ 40 de minute, de la ora 8.36.

Transportul calatorilor in cele 40 de minute a fost asigurat ocolind statia Crangasi, au precizat reprezentantii Metrorex.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO