Moarte suspecta la Opera Nationala Bucuresti. Colegii spun ca victima trecea printr-o perioada grea dupa moartea sotiei

Ultima actualizare: 23-12-2016 07:11

Moarte suspecta la Opera Nationala Bucuresti. Un barbat de 60 de ani care a cantat jumatate din viata in corul operei a fost gasit mort pe o scara interioara de la etajul 5 al cladirii.

Aurel Ilie era bariton si colegii spun ca trecea printr-o perioada grea dupa moartea sotiei. Politistii incearca sa afle acum din ce cauza a murit artistul.

Timp de 30 de ani, Ilie Ioan Aurel a cantat in Corul Operei Nationale din Bucuresti in sute de spectacole insa de duminica trecuta, familia nu a mai stiut nimic de el. Dupa spectacol nu s-a mai intors acasa. In aceasta dimineata, rudele au primit o veste cutremuratoare.

Politistii au cercetat cu atentie locul unde a fost descoperit cadavrul barbatului. Cum nu au descoperit nimic suspect si nici urme de violenta au banuiala ca aceea ca baritonul a murit din cauze medicale.

Dupa ce Aurel Ilie a fost identificat de fiul sau, cadavrul a fost preluat de legisti. Politistii au deschis dosar de cercetare pentru moarte suspecta si iau in calcul deocamdata toate variantele inclusiv cea a unei sinucideri chiar daca e putin probabila.

Rezultatele analizelor medicilor legisti vor lamuri de ce a murit baritonul dar si cat timp a zacut pe acele scari pana sa fie gasit.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO