Un baietel de 3 ani a scapat cu rani minore, dupa ce a cazut de la etajul V. "E constient. S-a nascut a doua oara"

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

Un baietel de numai 3 ani, din Bistrita, va putea spune, cu mana pe inima, ca s-a nascut a doua oara. Copilul a scapat cu cateva rani minore, dupa ce a cazut de la etajul 5.

Mama a iesit din camera pentru doar cateva clipe si a inghetat cand a constatat ce s-a intamplat.

Vecinii povestesc ca au auzit un sunet straniu si si-au dat seama ca s-a intamplat ceva abia atunci cand l-au auzit pe baietelul de 3 ani plangand. Tot atunci, mama a aparut la fereastra. Cand si-a vazut copilul pe terenul din fata blocului a coborat scarile intr-un suflet.

"L-am auzit plangand, e viu si constient! S-a nascut a doua oara copilul acesta de la 5. l-am auzit cazand..." - spune o vecina.

"A amortizat un pic unde sunt rufele, apoi a fost jos, noroc ca nu a cazut pe beton, ca era mai rau, a cazut pe pamant. E o doamna foarte grijulie, are grija de ei" - povesteste o alta locatara.

Martorii spun ca femeia l-ar fi scapat pe cel mic din ochi pentru doar cateva clipe, cat a mers pana in baie. Baietelul a ramas in camera numai cu fratele lui mai mic.

Vecinii femeii au sunat repede la ambulanta.

Nicoleta Dumitrean, medic SMURD: "Victima a fost gasita contienta, plangand, am inteles ca a cazut de la etajul 5, dar este cu policontizii, dar fara sa ii fie pusa viata in pericol."

Baietelul a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita Nasaud, pentru investigatii amanuntite si a ramas internat.

Vestile din partea medicilor sunt cat se poate de bune. Baietelul de 3 ani a suferit cateva leziuni minore, iar in cateva zile va fi externat. A avut mare noroc, spun si martorii - caderea i-a fost amortizata de rufele puse la uscat in dreptul etajului 1.

Intre timp, politistii au luat declaratii si au inceput cercetarile in acest caz. Vor sa afle clar cum s-a petrecut incidentul si daca se poate vorbi despre neglijenta.

De incident a fost anuntat si sotul femeii, aflat la munca in strainatate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO