Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în Alba. Pilotul rănit este un om de afaceri

Dată publicare: 21-10-2017 15:08
Dată actualizare: 29-10-2017 21:20


Pilotul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultra-uşor de mici dimensiuni pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos este un om de afaceri din judeţul Alba.

Victima a mai avut un accident similar în 2013, la acea dată fiind rănită uşor după ce a aterizat forţat cu avionul pe o păşune din apropiere de Alba Iulia.

Bărbatul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultra-uşor de mici dimensiuni pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos, este Zaharia Groza, patronul unei fabrici din judeţul Alba care produce uşi.

Bărbatul are 60 de ani şi în 2013 a mai avut un incident similar, iar la acea dată a fost rănit uşor după ce a aterizat cu avionul pe o păşune din satul Teleac, comuna Ciugud.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro, că pilotul a suferit mai multe fracturi.

Dan Bădău medic SMURD: "Pacient în stare critică ce a fost preluat de echipajul de terapie intensivă de la Alba Iulia. Instabil hemodinamic, îl transferăm la Târgu Mureş. Stare critică, traumatism cranian, fracturi multiple de membre, cu siguranţă pierde sânge."

Tags: avion, pilot, prabusire,


VIDEO PROTVPLUS.RO