Ultimele imagini cu copilul de 8 ani, găsit mort într-un bazin, în Constanța


Ultimul update: Sambata 09 Noiembrie 2019 12:23
Data publicarii: Sambata 09 Noiembrie 2019 12:20
Categorie: Stiri actuale

Copilul de opt ani din judeţul Constanţa, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare al unor ferme de porci.

Minorul a dispărut pe data de 2 noiembrie, acesta fiind găsit fără viață câteva zile mai târziu. Băiețelul se înecase într-un bazin al unei ferme pentru porci. Trupul lui a fost observant plutind pe suprafața apei, fiind vizibilă și o parte a capului, scrie Ziua de Constanța.

Trupul său va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Anchetatoriii continuă cercetările în acest caz.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă.

Căutările făcute de poliţişti în acest caz au fost complexe. Astfel, pe parcursul verificărilor a fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar şi în localităţile adiacente.

Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei. Totodată, au fost efectuate verificări adiacente cauzei în localităţile Ovidiu, Hârşova, Neptun.

De asemenea, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au verificat canale de irigaţii, bazine şi fose de dejecţie, iar poliţiştii au verificat sistemul de supraveghere video (40 de camere), cu ajutorul căruia prezenţa copilului a fost constatată la un anumit moment al zilei, într-un anumit loc.

Băiatul de 8 ani dispărut în județul Constanța a fost găsit decedat
Un deţinut a murit în chinuri groaznice, după ce şi-a torturat iubita şi copilul
Creatorul de modă captiv în propria casă, după ce i-a fost sudată intrarea. „Am fost hăituiți”
VIDEO PROTVPLUS.RO