Udrea, atac dur la adresa Laurei Kovesi: ”Să primească minim 6 ani de puşcărie”


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 09:26
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 09:05
Categorie: Stiri actuale
Elena Udrea

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute", spune că situația Laurei Kovesi este identică cu cea în care a fost ea și că fosta șefă DNA ”trebuie să prinească 6 ani de pușcărie”.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Udrea își compară cazul cu cel al Laurei Kovesi și spune că ”dacă eu am încălcat legea, atunci şi ea a încălcat-o”.

Iată mesajul Elenei Udrea:

”Apărătorii dânsei în special, susţin că nu este grav şi nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiţă să plătească un avion privat cu care să îl aducă în ţara pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. 

Aş fi fost înclinată să îi iau apărarea şi să spun şi eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în ţara lui, unde milioane de romani îşi doreau să îl vadă boxând şi nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România.

Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenţa lui la acea Gală de box, cunoscută că Gala Bute. Singurul câştig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aş fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aş fi făcut-o... Şi am fost condamnată 6 ani cu executare pentru asta şi s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte şi domnul judecător Ionuţ Matei) şi confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma plătită de ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!!

Atunci de ce se miră ea şi susţinătorii ei că este acuzată că a luat mită suma de bani reprezentând contravaloarea închirierii avionului privat şi că a avut şi un câştig de imagine, pe lângă vacanţa cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce să caute?

Dacă eu am încălcat legea, atunci şi ea a încălcat-o şi ar trebui să primească minim 6 ani de puşcărie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiţă...

Sau justiţia nu e egală pentru toţi, e doar pentru căţei?”

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO