Trupul neinsufletit al omului de afaceri Catalin Chelu a fost adus in tara din Iordania

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Catalin Chelu a fost adus in tara, din Iordania, unde omul de afaceri a murit in spital, si a fost depus la Biserica Sfantul Nicolae din Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Catalin Chelu a ajuns la Galati in noaptea de meircuri spre joi, in jurul orei 02.00, si a fost depus la Biserica Sfantul Nicolae, aflata intr-o zona centrala a orasului.

Joi dimineata, la Biserica Sfantul Nicolae se aflau la capataiul omului de afaceri cateva rude si cunoscuti, pe masinile cu care au venit acestia fiind puse fotografii cu chipul lui Catalin Chelu. Sicriul va ramane pana vineri la biserica din Galati, Catalin Chelu urmand sa fie inmormantat la sfarsitul saptamanii, la Craiova, orasul sau natal, unde este inmormantat si tatal acestuia.

Omul de afaceri Catalin Chelu, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul "Mita la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat Dan Valentin Fatuloiu, a murit, luni, intr-un spital din Amman. Apropiati ai acestuia spun ca omul de afaceri, in varsta de 47 de ani, avea probleme cardiace.

In 8 septembrie, omul de afaceri Catalin Chelu a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul "Mita la MAI", pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat in Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu.

Trei zile mai tarziu, Catalin Chelu a fost dat in urmarire nationala de Politie, dupa ce nu a fost gasit la domiciliu pentru punerea in aplicare in mandatului de executare a pedepsei.

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost acuzat ca, din august si pana in 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului sef Dan Valentin Fatuloiu suma de un milion de euro. in schimbul banilor, Fatuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost denuntator in acest dosar - trebuia ca, in calitatea sa de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, sa "indeplineasca acte contrare indatoririlor de serviciu, respectiv sa stopeze prelucrarea in sistem integrat a informatiilor din dosarele penale avand ca obiect infractiuni comise de catre Chelu Catalin Constantin si persoanele apropiate acestuia".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO