Traumatizata pe viata. Drama unei copile de 9 ani, violata de unchiul si matusa insarcinata

22-07-2011 15:50

Puterea noastra de a intelege si de a ierta faptele unor semeni este pusa la grea incercare de o poveste oribila petrecuta in Valcea. Zile in sir, o copila de 9 ani a fost siluita de unchiul ei.

La toata aceasta batjocura a participat si matusa fetei, sora mamei ei. Femeia, Andreea Rusu, de 30 de ani, care este si insarcinata, nu s-a gandit nicio secunda cata suferinta ii produce unei fiinte la fel de fragile ca si cea din pantecul ei. Adevarul a iesit la iveala abia dupa ce fetita s-a simtit rau si a fost dusa la spital.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, fetita se afla in grija bunicii, care este mama femeii acuzate, locuind intr-o gospodarie formata din trei case, unde stau trei familii, inclusiv parintii fetitei, care mai au un baietel de sapte ani.

Cosmarul fetei a inceput acum 3 saptamani cand barbatul aflat pe atunci la munca in Austria si-a sunat sotia, insarcinata in opt luni, si i-a dat ordin sa o pregateasca pentru ale vietii pe nepoata lor.

Fara inima, femeia a inceput sa isi bata joc de fata. Aproape ca nu a trecut zi in care sa nu o supuna unor perversiuni si ca sa inteleaga ce vrea de la ea o obliga sa se uite la filme pentru adulti. Cum sarmana avea incredere oarba in matusa care a crescut-o, a suportat tot tratamentul infiorator si nu a indraznit sa riposteze.

"Nu trebuia sa fac asa ceva, era un copil nevinovat, sotul mi-a zis ca daca nu fac ce imi spune, va divorta de mine", a recunoscut suspecta.

Cand a crezut ca fata a priceput ce are de facut, individa si-a chemat barbatul acasa. Impreuna, cele doua brute au chinuit-o si mai tare

Sotul femeii, Andrei Rusu, de 30 de ani, a violat-o si el pe fetita, in timp ce a intretinut relatii sexuale si cu sotia sa, gravida in luna a opta.

Cinci zile a sangerat fetita si cum ii era tot mai rau, monstrii n-au mai avut de ales si au dus-o la doctor. Daca nu faceau asta in cateva ore murea.

Speriata, micuta pacienta a spus initial ca a cazut de pe scari. Medicul examinator si-a dat seama ca nu poate fi vorba despre o cazatura si a anuntat politia. Pana si anchetatorilor le-a fost greu sa asculte tot ce avea victima de spus.

Barbatul a fost deja arestat, iar sotia sa cu apucaturi bolnave il va urma dupa ce va naste.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea au inceput o ancheta in acest caz si au cerut decaderea din drepturi a unchilor fetitei, care au un baietel, dar si a mamei fetitei, care este divortata.

"Micuta se va face fizic bine, dar va ramane traumatizata pentru toata viata. Am cerut decaderea din drepturile parintesti a matusii si a unchiului minorei, care au un baietel si urmeaza sa facem demersuri pentru a-i lua si pe cei doi frati, pe fetita violata si pe fratele ei, de sapte ani, un copil cu handicap, de la mama lor, practic de ei ingrijindu-se bunica acestora", a declarat, vineri, directorul adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea, Roxana Radu.

In prezent, fetita este internata in Sectia Pediatrie Infantila a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea.

Tags: anchete, violuri, copii,


VIDEO PROTVPLUS.RO