Tornade filmate în județul Galați. Gospodării şi străzi inundate în mai multe localităţi. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 22:11
Categorie: Stiri actuale
tornada galati

Două tornade au avut loc vineri seară în apropierea comunei Cuca, din judeţul Galaţi, fiind filmate de o persoană care a postat imaginile pe Facebook.

În judeţul Galaţi, în urma unei ploi torenţiale traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN25, iar în comuna Slobozia Conachi sunt gospodării şi străzi inundate.

Un internaut a postat pe Facebook imagini video de pe un câmp din apropierea comunei Cuca, unde s-au produs două tornade. "În apropriere de comuna Cuca. Galaţi. Aşa ceva nu am văzut decât în filme...", a scris bărbatul pe Facebook.

Vineri seară, judeţul Galaţi s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torenţiale şi furtuni. La această oră, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN 25, în zona localităţii gălăţene Vameş, după ce şoseaua a fost inundată, scrie news.ro

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe o porţiune de circa 50 de metri pe DN 25, în zona localităţii gălăţene Vameş, unde apa măsoară pe carosabil circa 25 de centimetri, în urma unei ploi torenţiale. Chiriţă a precizat că staţia de desecare din zonă va fi pornită pentru evacuarea apei.

Primarul comunei Slobozia Conachi, Emil Dragomir, a postat pe Facebook imagini video din localitate în care se văd gospodarii şi străzi inundate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO