Tomac a demisionat din conducerea PMP, dupa rezultatul ”bun” înregistrat la parlamentare

Ultima actualizare: 09-12-2020 11:41
Tomac
Agerpres

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat miercuri că demisionează din funcția de președinte al acestui partid, ca urmare a rezultatelor înregistrate de formațiunea sa la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Tomac a declarat într-o conferință de presă că, ”în mod clar” rezultatele obținute de Partidul Mișcarea Populară au fost ”bune”, însă îl nemulțumește.

Am luat decizia de a-i informa pe colegii mei că îmi asum acest rezultat care ne nemulțumește, mă nemulțumește, dar în politică trebuie să privește viața în ochi exact așa cum este și să îți asumi și lucrurile care îți plac și lucrurile care îți plac mai puțin. Prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară, urmând ca colegul meu, președintele executiv Marius Pașca, să preia funcția de președinte interimar al PMP, să ne consultăm în următoarea perioadă, să organizăm un nou congres.” - a declarat Tomac.

Potrivit datelor prezentate marţi de Biroul Electoral Central, după centralizarea proceselor verbale din 99,03% dintre secţiile de votare, PMP as obținut 277.932 voturi - adică 4,78%, insuficient pentru a intra în Parlament.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO