TITUS MUNTEANU a murit. Cunoscutul om de televiziune avea 72 de ani

Ultima actualizare: 21-12-2013 07:12

TITUS MUNTEANU, realizator de televiziune, a murit la varsta de 72 de ani.

Realizatorul de televiziune TITUS MUNTEANU a murit la varsta de 72 de an. TITUS MUNTEANU a fost internat in urma cu doua saptamani la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si a murit marti in urma unui soc cardio respirator.

TITUS MUNTEANU s-a nascut pe 3 octombrie 1941 si este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania.

TITUS MUNTEANU a fost realizator TV din anul 1966 si a fost director al TVR 1, potrivit site-ului Televiziunii Romane. A semnat numeroase emisiuni de divertisment si muzicale, cea mai de succes fiind "Scoala vedetelor".

Printre emisiunile semnate de Titus Munteanu se numara si "Realitati ilustrate" (emisiune produsa de Tudor Vornicu), "Un trio formidabil" (Premiul I la Festivalul "Charles Chaplin", Gabrovo, 1984), "Duelul vedetelor" (premiul APTR, 1992), "Asta seara ne distram in familie" (premiul APTR, 1993).

A creat in 1995 celebra emisiune "Scoala Vedetelor", care a primit premiul Criticii Muzicale "Mihail Jora", trofeul "Trandafirul de Argint" (Montreux, 1996). Din 2004 a reluat aceasta productie cu o alta generatie a Scolii Vedetelor. In anul 2004, Titus Munteanu a primit Premiul de Excelenta din partea Consiliul National al Audiovizualului.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO