TIR-urile, oprite sa circule din cauza caniculei. "Nu e vorba numai de intarziere, dar stau in soare pana la 8 seara"

Dată publicare: 01-07-2017 07:50
Dată actualizare: 04-07-2017 07:26


Temperaturile naucitoare le-au dat programul peste cap soferilor de TIR.

Traficul masinilor de mare tonaj a fost restrictionat pana la ora 20 asa ca, in Dambovita, dar si in alte judete, cei mai multi au fost trasi pe dreapta de politistii rutieri.

Soferii de camion care au trecut vineri prin judetul Dambovita au fost trasi pe dreapta de politistii rutieri si invitati... sa ia o pauza. "Nu aveti voie, avem restrictie de tonaj, pana la 7 tone jumate, va rugam sa trageti pe dreapta, asteptati pana la ora 20”, spune un politist.

"Nu e vorba numai de intarziere, dar sa stai in soare pana la ora 8?!? Ma gandeam ca daca esti gol poti sa treci, dar din pacate nu se poate”, se plange un sofer.

Din cauza temperaturilor extrem de ridicate, intre orele 12 si 20, circulatia masinilor mai mari de 7,5 tone a fost interzisa ieri pe drumurile nationale si sectoarele de autostrada din 20 de judete. Astazi, masura intra in vigoare mai devreme - de la ora 10 - si este valabila pentru 27 de judete! Exceptie fac transporturile de marfuri perisabile, de persoane, cele funerare, de animale vii sau vehiculele de prim ajutor.


VIDEO PROTVPLUS.RO