Tineri retinuti pentru trafic de droguri; peste 1,2 kilograme de hasis gasit la perchezitii

Ultima actualizare: 03-11-2012 23:44
Hasis

Patru tineri suspectati de trafic de droguri au fost retinuti la Brasov, in urma perchzitiilor la locuinta unuia dintre ei fiind gasita o cantitate de peste 1,2 kilograme de hasis in valoare de peste 20.000 de lei.

Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Brasov au monitorizat activitatea gruparii timp de doua luni, iar joi seara a fost organizat un flagrant cu ofiteri sub acoperire, unul dintre suspecti, in varsta de 24 de ani, din Piatra Neamt, fiind prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda 10 grame de rezina de canabis (hasis) unui ofiter sub acoperire, pentru suma de 750 de lei.

Potrivit sefului BCCO Brasov, Gabriel Florescu, alti doi membri ai gruparii, in varsta de 25 si 26 de ani, au fost perchezitionati, asupra lor fiind gasita cantitatea de 10 grame de hasis.

De asemenea, au fost facute perchezitii la locuinta unui al patrulea tanar, care era principalul furnizor de droguri, unde au fost gasite cantitatea de 1.200 grame de rezina de canabis si 40 de muguri de canabis, obiecte folosite pentru consumul de droguri, precum si sumele de 2.790 de euro si 5.000 de
lei, a spus seful BCCO Brasov, vineri, intr-o conferinta de presa.

Tanarul la locuinta caruia au fost gasite drogurile lucra ca receptioner la un hotel din Poiana Brasov, fiind singurul dintre membrii gruparii care avea ocupatie, restul fiind studenti.

Cei patru au fost retinuti pentru 24 de ore, joi seara, urmand sa fie dusi la instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Un alt suspect in acest caz este cercetat in libertate, dupa ce in masina acestuia a fost gasita cantitatea de 11 grame de hasis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO