Tentativă de omor în București. Un bărbat de 71 de ani și-a înjunghiat soția, apoi a aruncat arma pe geam

Ultima actualizare: 30-12-2021 14:08

Tentativă de omor joi în Capitală. Un bărbat de 71 de ani și-a înjunghiat soția de aceeași vârstă cu el, apoi ar fi aruncat arma pe geam. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar suspectul va fi dus la audieri.

Incidentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 9.00, în zona Sebastian din Capitală. Cei doi soți în vârstă de 71 de ani locuiau singuri, la etajul 6 al unui bloc, într-o garsonieră.

În această dimineață, bărbatul ar fi consumat alcool. Acesta și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit cu care a atacat-o pe soția sa și a rănit-o în zona gâtului, apoi a aruncat arma albă pe geamul garsonierei.

Arma a fost găsită în grădina blocului de către criminaliști și a fost ridicată, iar ulterior va servi drept probă în această anchetă.

Femeia a fost, între timp, transportată la Spitalul Universitar în stare gravă cu o rană în zona gâtului.

Despre cei doi pensionari vecinii spun că erau în general liniștiți. Însă, în această dimineață s-au auzit țipete din garsoniera lor motiv pentru care oamenii care stau pe același palier au sunat la 112. Bărbatul ar fi lucrat în trecut pe șantier.

Cercetările sunt în acest moment în plină desfășurare, iar ancheta este coordonată de Serviciul Omoruri din Capitală, dar și de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Bărbatul urmează să fie audiat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO