Taximetrist injunghiat de client, la Botosani. Victima a reusit sa ajunga singura la spital

Ultima actualizare: 23-02-2013 01:14
inmormantare taximetrist

Un taximetrist in varsta de 47 de ani din Botosani si-a vazut moartea cu ochii. La finalul unei curse, in loc de bani, clientul sau a scos din buzunar cutitul, l-a injunghiat, iar apoi a fugit.

Ranit si plin de sange, barbatul a mai gasit puteri sa se duca singur la Unitatea de Primiri Urgente. Cand l-au vazut in ce stare este, medicii l-au operat imediat si au reusit sa ii salveze viata.

Taximetristul a reusit sa le spuna medicilor ca, dupa ce a preluat clientul, a mers la destinatia indicata de acesta. Iar la finalul cursei, in loc de plata, omul a scos un cutit si l-a injunghiat. Apoi, a rupt-o la fuga si s-a facut nevazut printre blocuri.

Ranit si plin de sange, soferul nu a mai stat dupa ambulanta, ci s-a dus singur la spital. Ajuns in stare grava, medicii l-au internat si operat de urgenta. Dupa ce i-au salvat viata, au decis sa-l mute la Spitalul Judetean din Iasi, pentru un control vascular amanuntit. In ceea ce-l priveste pe agresor, daca va fi prins, va fi acuzat de tentativa de omor. Politistii au gasit o suma de bani in masina, ceea ce ii duce cu gandul ca nu jaful a fost motivul atacului.

Colegii barbatului spun ca agresiunile impotriva taximetristilor s-au inmultit in ultima vreme si cer autoritatilor sa ia masuri pentru protejarea lor. Nu a trecut nici o saptamana de cand un taximetrist din Sibiu a fost gasit mort in masina, ucis se pare tot de un client, neidentificat pana acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO