Tavanul dintr-o clasă din Craiova a căzut în timpul orelor

Ultima actualizare: 03-05-2022 09:02
tavan scoala craiova
Gazeta de Sud

Tavanul unei clase a Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” din Craiova a căzut, luni, în prima zi de după vacanța de Paște.

În momentul respectiv, se aflau în clasă elevi de la grupa pregătitoare, dar tocmai se pregăteau să iasă.

Directorul colegiului, Adrian Stroe, a declar că nu au existat răniți în urma incidentului, transmite Gazeta de Sud.

„Tavanul nu prezenta indicii pentru un asemenea incident. Nu era deloc umflat. Chiar am verificat clasele înainte de vacanţa de Paşte. Totul a fost brusc. S-a întâmplat într-o clasă de la parterul clădirii, unde învaţă elevi de pregătitoare. Copiii nu au fost accidentaţi, pentru că atunci se pregăteau să părăsească clasa. Erau la finalul programului şi erau chiar în dreptul uşii. Am fost împreună cu doamna învăţătoare şi am predat fiecare copil părinţilor, în siguranţă. După acest incident am verificat toate celelalte clase din şcoală şi nu am mai identificat probleme”, precizat Adrian Stroe, directorul Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” din Craiova.

El a precizat că deja au discutat cu o echipă pentru reparații.

“În clasa în care a picat tencuiala vom face reparaţii. Deja am vorbit cu o echipă şi va da jos toată tencuiala de pe acel tavan, în zilele următoare. Pe perioada lucrărilor, elevii care învăţau în clasa respectivă vor face ore în laboratorul de biologie. Sperăm ca până săptămâna viitoare să termine reparaţiile”, a menționat directorul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO