Tată înjunghiat, ars cu fierul de călcat și bătut cu bare de metal de 5 polițiști falși


Ultimul update: Miercuri 17 Aprilie 2019 12:15
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2019 11:57
Categorie: Stiri actuale
Tată înjunghiat, ars, opărit și bătut cu bare de metal de 5 polițiști falși

Un tată a fost răpit și torturat timp de 18 ore de 5 polițiști falși, care l-au ars cu fierul de călcat, l-au opărit cu apă fiartă, l-au bătut cu bare de metal și de lemn și l-au atacat cu o macetă.

Cei cinci atacatori, îmbrăcați în uniforme de polițiști și dotați cu veste antiglonț, căști și stații de emisie-recepție, au furat un Audi 3, s-au dus la casa victimei, din Huyton, Liverpool, iar sub pretextul unei arestări, l-au băgat cu forța în mașină.

Asta, după ce în prealabil furaseră telefonul soției victimei, pentru a se putea folosi de acesta ca să ceară răscumpărare, informează The Mirror.

După ce l-au băgat în mașină, atacatorii l-au lovit pe bărbat cu o bară de metal și i-au spus: “Va urma o noapte lungă”.

Victima, supusă la chinuri inimaginabile

În următoarele 18 ore, victima a fost supusă unor chinuri îngrozitoare.

A fost înjunghiat, opărit cu apă fiartă, ars cu fierul de călcat, lovit cu bare de metal și de lemn, atacat cu o macetă. 

"Victima a suferit răni grave. Are umărul și cotul arse după ce s-a turnat apă fiartă pe el, ochiul lui stâng a fost străpuns de o așchie de lemn, a fost tăiat pe genunchi, iar unul dintre brațe e fracturat”, a declarat unul dintre procurori în timpul procesului în care sunt judecați patru din cei cinci atacatori.

Pe de altă parte, victima a povestit că viața sa e distrusă.

“Nu văd luminița de la capătul tunelului. Nu văd cum viața mea va reveni la normal. Îmi amintesc tot timpul ce s-a întâmplat. Mi-e frică să nu fiu răpit din nou. Mariajul meu este pe butuci, simt că familia mea nu mai e în siguranță. Uneori mă gândesc că ar fi fost mai bine dacă aș fi fost ucis“, a spus victima.

Tribunalul din Liverpool i-a condamnat, miercuri, la închisoare, pe patru dintre atacatori, printre care și un tânăr de 17 ani.

Ei au primit pedepse între 13 ani și 6 luni de închisoare și 4 ani de închisoare, pentru incidentul petrecut pe 26 iulie anul trecut.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO