Tanarul drogat care si-a injunghiat prietenul cu un ciob de sticla a fost retinut. Ce a declarat la audieri

Ultima actualizare: 31-01-2015 07:11

Tanarul de 28 de ani din Constanta care saptamana trecuta si-a injunghiat cel mai bun prieten, apoi s-a aruncat de la etaj a fost externat din spital si este retinut de politisti.

Barbatul, care consumase inainte de incident substante folosite de medicii veterinari pentru tranchilizarea animalelor va fi prezentat in scurt timp in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor.

La aproape o saptamana de la incident, medicii au considerat ca barbatul se afla in afara oricarui pericol asa ca l-au predat politistilor. La audieri, tanarul de 28 de ani a declarat ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat in noaptea in care si-a injunghiat prietenul si apoi s-a aruncat de la etajul unu al blocului in care s-a petrecut incidentul.

Imediat, cei doi au fost transportati la spital iar in urma analizelor s-a stabilit ca tinerii se drogasera cu substante folosite de medicii veterinari pentru tranchilizarea animalelor. Tanarul de 23 de ani, injunghiat in zona gatului se afla in continuare in stare grava, internat la terapie intensiva. Agresorul care este in arestul Politiei Constanta are mari sanse sa fie arestat preventiv, pentru tentativa de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO