Tanarul de 19 ani din Maramures care a gonit cu 200 km/h spre moarte, condus pe ultimul drum. David era pasionat de viteza

09-11-2014 20:37


Tanarul de 20 ani din Maramures, care a murit vineri seara, cand a intrat cu masina intr-un cap de pod, a fost condus duminica pe ultimul drum in acorduri de fanfara.

Pacat de tineretea lui si de viata pe care n-a apucat s-o traiasca, au spus cunoscutii, care si-au luat ramas bun de la el cu lacrimi in ochi. Pasionat de sporturi extreme, David a infruntat moartea de multe ori in curbe periculoase, insa acum doua seri n-a mai reusit sa iasa invingator.

David avea 20 de ani si nu apucase inca in scurta lui viata sa-si intemeieze o familie, asa ca a fost imormantat, cum se obisnuieste, in haine de mire.

L-au plans parintii, sute de prieteni si cunoscuti. Toti ii stiau pasiunea pentru sporturile extreme, cea care i-a adus sfarsitul violent.

Alaturi i-au fost si colegii dintr-un club sportiv de off-road. "Un caracter mare. Nu exista moment sa-i ceri ajutorul si sa zica nu. Foarte ambitios, mereu alaturi de echipa. O sa-i simtim lipsa", a spus Calin Rus, vicepresedintele clubului offroad Seini.

Accidentul a avut loc vineri seara, in localitatea Ilba, la 20 de kilometri de Baia Mare. In masina se aflau, pe langa David, care conducea, alti patru prieteni.

Din cauza vitezei foarte mari, tanarul inmormantat duminica n-a mai stapanit masina intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit un cap de pod. In impact si-a pierdut viata si un baiat cu doi ani mai mare, aflat in spatele soferului. Un altul se afla acum in moarte cerebrala si e tinut in viata doar de aparate.

Ceilalti doi pasageri sunt in afara oricarui pericol, iar unul dintre ei, Mihai Madaian, campion european la arte martiale, a fost externat.

VIDEO PROTVPLUS.RO