Tânără însărcinată, bătută îngrozitor de soţ. Bebeluşul, la terapie intensivă

Ultima actualizare: 31-01-2018 13:38

Caz revoltător în judeţul Iaşi, unde o gravidă în luna a şaptea a fost bătută îngrozitor de soţul ei şi a ajuns la spital în stare gravă. 

Femeia de 35 de ani a susţinut în fata medicilor ca totul s-a intamplat acum două zile, dar ea, de frică, nu a chemat poliţia.

S-a simţit însă din ce în ce mai rău, iar la investigaţii medicii au constatat că viaţa pruncului era în mare pericol şi au hotărât cezariana de urgenţă. Atât mama, cât şi pruncul sunt la terapie intensivă.

Fermeia a ajuns la spital în stare gravă. Medicii şi-au dat seama că viaţa ei şi a pruncului depind de viteza lor de reacţie. Aşa că au decis operaţia de urgenţă.

Luat la întrebări de poliţie, soţul a susţinut că numai nevasta e vinovată: obişnuia să bea alcool, inclusiv pe timpul sarcinii. El nu a mai acceptat situaţia şi i-a impus să se oprească. Aşa s-a ajuns la scandal, povesteşte bărbatul.

Pe de altă parte, femeia a susţinut în fata medicilor că încasează bătăi frecvente, chiar de fată ce celălalt copil al lor, un băieţel de doi ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Pruncul născut la 7 luni, o fetiţă plăpândă, ar putea rămâne cu sechele după experienţa traumatizantă prin care a trecut, spun medicii care o supraveghează permanent.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO