Tânără din Argeș, amendată pentru că a părăsit izolarea ca să se întâlnească cu doi bărbați

Dată publicare: 07-04-2020 07:36
Dată actualizare: 07-04-2020 07:46
Sursa: sursata.ro


Politie

O tânără din judeţul Argeş, care trebuia să se afle în izolare la domiciliu, a fost depistată de poliţişti într-un autoturism împreună cu doi bărbaţi, ea fiind amendată şi plasată în carantină.

Sâmbătă, un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în zona roşie, a sunat la poliție să anunțe că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună. Tânăra de 18 ani a fost găsită rapid de polițiști , într-o mașină în care se afla alături de doi bărbați de 24 și 25 de ani, relatează sursata.ro.

Fata a a primit o amendă de 5.000 de lei pentru că nu a respectat autoizolarea. De asemenea, aceasta a fost plasată în carantină instituționalizată timp de 14 zile, pe care va trebui să o achite din propriul buzunar - 300 de le pe zi. Tânăra are astfel de plătit, în total, 9200 de lei.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au dispus şi pentru cei doi bărbaţi aceeaşi măsură, de introducere în carantină instituţionalizată. De asemenea, și aceștia au fost sancționați cu 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor specifice stării de urgenţă.

 

Sursa: sursata.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO