Tanar din Ramnicu Sarat, prins conducand in judetul Buzau cu 204 kilometri la ora. Ce amenda a primit


Ultimul update: Joi 27 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2017 12:13
Categorie: Stiri actuale
Politie amenda

Un tanar de 27 de ani din Ramnicu Sarat, aflat la volanul unei masini de lux, a fost prins de radar in judetul Buzau in timp ce conducea cu 204 kilometri la ora, el ramanand fara permis si fiind amendat contraventional.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, Doinita Mihalache, tanarul de 27 de ani din Ramnicu Sarat a fost prins de radar in timpul unei actiuni avand ca scop sanctionarea si descurajarea soferilor care conduc cu viteza pe drumurile nationale.

In timpul actiunii, aparatele radar care au actionat pe principalele artere de circulatie au inregistrat peste 240 de autovehicule ce au depasit regimul legal de viteza, iar in 18 situatii s-a impus retinerea permisului de conducere.

Cea mai mare viteza a fost inregistrata de un aparat radar ce actiona pe DN 2 E 85, in afara localitatii Racoviteni, si anume 204 Km/h in cazul unui tanar de 27 de ani, din municipiul Ramnicu Sarat, aflat la volanul unui BMW si care se indrepta dinspre Buzau spre casa.

Tanarul a fost amendat si a ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile

De asemenea, in ultimele 24 de ore, politistii din Buzau au intocmit patru dosare penale dupa ce au depistat in trafic conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau care au condus autovehiculul fara a detine permis de conducere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO