Tânăr din Alba, care a ucis un italian pentru un Rolex și portofel, prins după 2 luni. Unde se ascundea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 02 August 2018 18:10
Categorie: Stiri actuale
masina politie noaptea

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Aiud, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de omor, a fost depistat de poliţiştii din Alba.

Bărbatul a fost prins cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

”La data de 2 august a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat şi reţinut un bărbat, de 28 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, împreună cu patru complici, ar fi ucis un cetățean italian pentru un ceas Rolex și portofel, crima petrecându-se în casa străinului.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

Sursa: Pro TV

Tags: crime, italia, roman,

Rezultatul autopsiilor în cazul polițistei care și-a ucis copilul și mama. Câte gloanțe au fost trase
VIDEO PROTVPLUS.RO