Un tanar cu probleme psihice si-a ucis mama bolnava, in locuinta din Bistrita-Nasaud. Barbatul se afla in evidenta medicilor

24-02-2016 16:10

Crima oribila intr-o familie din Bistrita-Nasaud, unde atat mama, cat si fiul aveau afectiuni psihice.

Tanarul de 36 de ani era diagnosticat de zece ani, iar femeia fusese desemnata de comisia de specialitate drept tutore legal, desi suferea de aceeasi boala, ce-i drept intr-o forma mai usoara.

Pacientul insa nu si-a mai luat medicamentele in mod regulat, asa cum i-au recomandat medicii, si dupa o cearta cumplita, si-a omorat mama, in varsta de 61 de ani. 

Atat mama, cat si fiul apareau in evidentele medicilor cu boli psihice, insa vecinii spun ca in toti acesti ani au reusit sa isi duca viata in liniste.

Autoritatile locale spun ca s-a facut o ancheta sociala si ca s-au facut vizite acasa la cei doi, insa totul parea in regula. In ultimul timp insa, au aparut certuri intre ei, in special pentru ca baiatul nu isi mai lua tratamentul. Miercuri dimineata a avut o criza si s-a napustit asupra mamei lui.

Dupa ce si-a dat seama ce-a facut, barbatul a sunat la 112. O ambulanta a venit la fata locului, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul. Tanarul este si acum audiat, dar e posibil sa fie retinut si dus, sub paza, la Psihiatrie.

Cand au venit la scurta vreme dupa apelul primit la 112, medicii s-au ingrozit: femeia decedata, in varsta de 61 de ani, avea o multime de lovituri. Surse din ancheta sustin ca tanarul ar fi vrut sa ascunda arma crimei.

Barbatul de 36 de ani apare in evidenta medicilor din localitatea Anies ca bolnav psihic. Mama lui, desi avea aceeasi boala, dar intr-o forma mai usoara, era desemnata tutore al fiului sau. Amandoi aveau perioade in care erau internati, insa fiul nu-si mai lua regulat medicamentele.

Barbatul de 36 de ani va fi supus unei noi expertize psihiatrice.

Tags: crima, ancheta, familie,


VIDEO PROTVPLUS.RO