Tânăr bătut în sala de curs de doi elevi de la un liceu din Bistrița-Năsăud

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un incident grav a avut loc într-un liceu tehnologic din Bistriţa-Năsăud.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi colegi mai mici din cauza unei fete, după cum spun dascălii. Totul s-a petrecut într-o sală de curs, când un profesor ar fi trebuit să fie acolo.

Scenele s-au petrecut la scurt timp după ce pauza s-a încheiat. Cei doi elevi din clasa a 10-a s-au întâlnit cu adolescentul în vârstă de 17 ani într-o sală de curs a liceului din Bistriţa Năsăud, unde profesorul nu ajunsese încă. Acolo, victima ar fi fost lovită de cei doi băieţi mai mici, iar scandalul ar fi izbucnit din cauza unei fete.

Director Liceul Tehnologic Feldru: "Cei din clasa a 10-a s-au dus la cel din clasa a 11-a, dar lucrurile nu s-au întâmplat acolo, am înţeles că s-au întâmplat într-o altă sală de clasă unde era fata respectivă."

Iacob Gavriloaie, diriginte victimă: "Au intrat într-o clasă de a 9-a din ce am înţeles, sunt mulţi consăteni şi în pauză au intrat.  Băiatul implicat în incident este un copil bun la învăţătura şi practică."

Băiatul de 17 ani a ajuns în grija medicilor.

Constantin Tucan, Spitalul Orăşenesc Năsăud: "L-a lovit de mai multe ori cu pumnul şi se pare că un pumn a fost ceva mai tare decât osul şi i-a făcut o fractură de mandibulă, dar fără deplasare."

Părinţii celor doi elevi care şi-au bătut colegul sunt plecaţi în străinătate. Iar profesorii spun că, de când adolescenţii au rămas în grija bunicilor, comportamentul lor s-a schimbat.

Vasile Svinți, diriginte agresori: "Părinţii sunt plecaţi în străinătate la amândoi. Sunt rămaşi în grija bunicilor, bunicii sunt bolnavi. Chiar cu o zi înainte i-am atenţionat: vă paşte un necaz, s-ar putea să aveţi probleme. Că am simţit că ceva nu e în regulă. "Nu avem problem domn diriginte, nu avem."

În cadrul liceului s-a întrunit comisia disciplinară şi, în urma unei anchete, se va stabili ce măsuri vor fi luate. Şi dascălul care nu era în acel moment în clasa va fi nevoit să dea explicaţii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO