Tânăr aproape de comă, transportat pe brațe la ambulanța care n-a putut ajunge la el. VIDEO


Ultimul update: Luni 10 Iunie 2019 23:15
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2019 22:53
Categorie: Stiri actuale
Tânăr aproape de comă, transportat pe brațe la ambulanța care n-a putut ajunge la el

Un tânăr de 20 ani din Brăila, în stare gravă din cauza înțepăturii unui țânțar, a fost purtat pe brațe de tatăl lui și de personalul de pe ambulanță, pe o distanță de 500 m, deoarece ambulanța nu a putut ajunge la el.

Presa locală scrie că ambulanța chemată să-i acorde ajutor tânărului a fost nevoită să oprească pe o altă stradă decât cea care trebuia, din cauza drumului impracticabil.

Personalul medical şi şoferul au fost nevoiţi să meargă pe jos aproximativ 500 metri, cu trusa de ajutor după ei. Deoarece pacientul era într-o stare gravă, a fost nevoie să fie transportat la spital pentru mai multe investigaţii. Tânărul de 20 de ani a fost transportat pe braţe, cu greu, de şoferul ambulantei şi tatăl acestuia, până la salvare.

După investigaţii, medicii au descoperit că tânărului i s-a făcut rău după o ciupitură de ţânţar, făcând astfel mai multe complicaţii, scrie infobraila.ro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: InfoBraila

VIDEO PROTVPLUS.RO