Talharie cu dus-intors. O postarita spune ca a fost jefuita, politistii cred ca e complice

Ultima actualizare: 02-11-2012 17:20

O experienta de groaza le-a relatat-o politistilor o postarita din Suceava din geanta careia au disparut 15.000 de lei. Femeia sustine ca cineva i-a pus cutitul la gat pentru bani, dar politistii privesc tot incidentul cu suspiciune.

Femeia a povestit anchetatorilor ca totul s-a petrecut ieri, in jurul pranzului, la marginea orasului, in cartierul care ii este arondat. Postarita mergea pe strada, cand in dreptul ei a oprit o masina din care au coborat val-vartej doi indivizi.

Cu cutitul in mina, ei au amenintat-o cu moartea daca tipa si i-au smuls geanta cu cei 15.000 de lei. Au demarat apoi in tromba. Politistii au fost anuntati la o ora dupa intamplare si au audiat-o pe victima.

Deocamdata, oamenii legii spun ca au obtinut doar date confuze de la cea atacata si sunt intrigati de faptul ca femeia n-a reusit sa retina nici un amanunt legat de agresori si de masina lor. Postarita sustine insa ca s-a pierdut cu totul in momentul in care s-a trezit cu cutitul la gat.

Tot ce a reusit femeia sa retina despre agresori este ca ei s-ar fi indepartat cu o masina albastra. Surse din randul anchetatorilor spun ca nu este exclusa nici varianta ca femeia sa se fi inteles cu
agresorii. Nici un martor n-a vazut scena, desi zona atacului e intens circulata.

Postarita are de parte ei 8 ani de experienta in care nu i s-a putut reprosa nimic.

Pana la lamurirea cazului, reprezentantii postei spun ca prejudiciul va fi acoperit de institutie si oamenii nu vor ramane fara pensii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO