Surprins de proprietară în timp ce îi jefuia casa, un hoţ a căzut şi şi-a fracturat glezna

Dată publicare: 17-08-2017 16:17
Dată actualizare: 24-08-2017 16:16


Ghinion teribil pentru un hoţ din Maramureş! Bărbatul de 25 de ani a intrat împreună cu alţi 2 complici într-un apartament din Baia Mare şi, când se pregăteau să dea lovitură, proprietara a intrat în casă.

Doi dintre hoţi au sărit pe geamul de la parter, însă al treilea a căzut şi şi-a fracturat glezna. N-a mai reuşit să fugă şi a fost prins imediat de către poliţişti.

Cei trei bărbaţi au intrat în casă femeii când această era plecată. Au aşteptat momentul potrivit dar, la un moment dat, proprietara apartamentului aflat la parter s-a întors mult mai devreme şi i-a suprins pe spărgători în locuinţa.

Doi dintre ei, speriaţi, au fugit pe geam şi duşi au fost, însă al treilea a sărit şi el, dar nu s-a mai putut ridică. Şi-a luxat glezna şi a rămas la pământ.

Femeia nu s-a speriat şi a chemat de urgenţă poliţiştii. Au venit la faţă locului şi jandarmii. Medicii i-au bandajat hoţului piciorul, iar poliţiştii l-au luat imediat la întrebări.

După ce a primit îngrijiri, tânărul a fost dus la spital. Femeia tâlhărită l-a şi fotografiat pe hoţ, sub privirile amuzate ale martorilor.

Poltistii au aflat că tânărul nu este la prima ispravă de acest gen. Imediat după ce a primit îngrijiri chiar sub geamul apartamentului pe care l-a prădat, băiatul a fost transportat la spital şi mai apoi a fost audiat.

Cei doi prieteni cu care se află în casă nu au fost găsiţi, însă poliţiştii sunt pe urmele lor pentru că tânărul le-a dat indicaţii preţioase.

Aceştia au furat din casă femei un telefon mobil, un parfum şi o pereche de ochelari, însă prejudiciul a fost imediat recuperat pentru că bunurile se aflau chiar la hoţul ghinionist. Acesta riscă să ajungă după gratii pentru furt.


VIDEO PROTVPLUS.RO