Supărat că soția a intentat divorț, un bărbat s-a certat cu familia și a incendiat locuința

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Foc de supărat că soţia a intentat proces de divorţ, un bărbat de 63 de ani din comuna Filipești, judeţul Bacău, şi-a incendiat casa şi a ameninţat cu sinuciderea.

Totul s-a petrecut după ce bărbatul a băut zdravăn şi s-a luat la ceartă cu femeia şi cu fiul lor.

I-a dat afară pe amândoi, apoi a distrus locuinţa cu etaj. Cei doi n-au mai apucat să salveze nimic din casă.

Sătenii spun că bărbatul şi soţia să îşi făcuseră o gospodărie frumoasă, după ce el a muncit în străinătate, iar ea a lucrat ca economist. Femeia s-a îmbolnăvit în urmă cu 3 ani şi de atunci căsnicia lor a început să se destrame.

Cei doi soţi se află acum în proces de divorţ, şi în ultima vreme bărbatul a avut mai multe izbucniri violente. Soţia şi fiul său au fost nevoiţi adesea să înnopteze pe la rude sau prieteni.

După scandalul de duminică seară, fiul celor doi spune că nu a mai apucat să scoată nimic din casă, înainte ca totul se facă scrum.

Petru Pişcă, vecin: "El a dat foc. A bătut-o întâi pe soţie şi pe băiat şi i-a scos în drum. Am venit aici şi ardea cum nu se poate de tare. Supărarea lui este că din 2015 ea s-a îmbolnăvit şi au început să apară naintelegeri. A început cu bătăi şi o bătea şi pe ea şi pe copil.”

Pompieri din două judeţe au fost chemaţi de urgență.

Imediat după ce a stârnit incendiul, bărbatul a ameninţat că îşi pune capăt zilelor. Poliţiştii l-au găsit însă la timp şi l-au dus la spitalul judeţean din Bacău, unde a rămas internat la psihiatrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO