Supărat că nu a găsit mâncare acasă, un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie. Cine era în camera alăturată


Ultimul update: Luni 01 Aprilie 2019 18:28
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 16:17
Categorie: Stiri actuale

Crimă terifiantă în judeţul Bacău. Supărat că nu a găsit mâncare acasă, după ce s-a întors de la muncă, un bărbat de 49 de ani a vrut să-şi pedepsească nevasta şi a bătut-o îngrozitor.

Nu a ţinut cont nici de faptul că în locuinţa se aflau cei doi copii ai lor, unul de 3 ani, celălalt de 8. În câteva ore, femeia şi-a dat ultima suflare.

Scandalul în familia din localitatea Sascut a început după ce bărbatul i-a reproşat soţiei că nu este o bună gospodină şi nici nu are grijă de copii. Vecinii spun că s-au auzit ţipete în casă, dar nimeni nu a îndrăznit să intervină.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sunat la 112 să se predea, dar asta abia la câteva ore după ce şi-ar fi dat seama că partenera de viaţă nu mai respira.

Din nefericire, soţia în vârstă de 47 de ani avea traumatisme severe, fără şanse de salvare. Acum, cei doi copii rămaşi fără mama vor avea nevoie de consiliere. Cel mai probabil, aceştia vor rămâne în grija bunicilor.

Bătută îngrozitor, nevasta omului a intrat în agonie, dar soţul nu şi-a dat seama cât de gravă este situaţia şi s-a culcat.
Vecinii spun că au auzit ţipete în casă, dar nu au intervenit.

Apropiaţii spun că certurile se ţineau lanţ în familia celor doi, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată că se poate ajunge la crimă.

Abia după ore bune, bărbatul a sunat la poliţia şi a povestit cele întâmplate. Cei doi copii rămaşi orfani de mama vor rămâne în grija bunicilor paterni.

VIDEO PROTVPLUS.RO