Studentul de 21 de ani, care s-ar fi aruncat in mare, cautat cu un sonar. Mesajul de adio pe care i l-a trimis tatalui sau

Ultima actualizare: 12-01-2015 06:57

Cautarile studentului de 21 de ani din Constanta, despre care se presupune ca s-ar fi aruncat in apele Marii Negre, au fost reluate vineri dimineata.

Scafandri militari au iesit din nou in largul marii si, de data aceasta, incearca sa gaseasca trupul tanarului cu ajutorul unui sonar. Hainele baiatului si telefonul lui mobil au fost gasite pe plaja, in apropierea stabilopozilor de la intrarea in statiunea Mamaia.

In cursul zilei de joi, zeci de scafandri militari au cautat trupul baiatului cu mai multe salupe, insa operatiunea a fost sistata odata cu lasarea intunericului.

Vineri dimineata, militarii au ajuns din nou pe plaja din Mamaia si au reluat cautarile. Marea nu mai este agitata, asa ca au montat cateva balize pentru a vedea care este directia curentilor si unde ar fi putut sa fie purtat trupul tanarului. Vor folosi, de asemenea, si un sonar care le-ar putea indica locul exact si cerecteaza si digurile de larg.

Tanarului de 21 de ani, student in anul trei la Academia Navala Mircea cel Batran, a disparut in urma cu doua zile. Singur la parinti, i-a trimis tatalui sau un mesaj de adio prin care il anunta ca nu vrea sa mai traiasca si ca este nefericit in dragoste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO