Strazile din Romania, un chin pentru soferi, dupa ninsori si ploi. Imaginile unui trafic de cosmar

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15

Desi ninsorile si viscolul au incetat, in Prahova traficul e de cosmar pe unele sosele. Zapada a inceput sa se topeasca iar circulatia e un chin pentru multi soferi, fie din cauza inundatiilor, fie a noroiului sau poleiului de pe asfalt.

DN1 B a fost acoperit de ape, joi dimineata, la Valea Calugareasca. Iar in multe localitati unde se fac lucrari de canalizare, nici nu se mai poate iesi pe strada cu masina. Drumul ce leaga Ploiestiul de Buzau a fost complet acoperit de apa pe mai bine de 100 de metri, in localitatea Valea Calugareasca.

Mai bine de doua ore, traficul s-a desfasurat pe un singur fir in vreme ce pompierii au tras apa cu pompele.

Tot in Prahova - la Baicoi- sunt probleme mai ales pe strazile unde se lucreaza la canalizare. Un barbat aflat la volanul unei masini a simtit cum pamantul ii fuge pur si simplu de sub roti.

"Mergand asa am cazut intr-un canal, care s-a sapat saptamana trecuta si s-a facut de mantuiala... va dati seama ce senzatie este sa intri cu rotile pana la podea in canal", a povestit soferul.

"Cu nenorocirea asta de canalizare, descoperita are adancime 5 metri, capac nu i-a pus, am pus noi locuitorii niste crengi din astea sa mai avertizam asa....de teama...", a povestit un localnic.

Drumurile sunt dificile si in zona de munte a judetului Dambovita. O echipa de electricieni a ramas intepenita pe soseaua spre Moroieni.

Masina 4x4 n-a mai putut inainta din cauza poleiului si a stratului gros de zapada de pe asfalt. In cele din urma, echipajul de interventie a fost tractat de un alt autoturism de teren. Politistii ii averitzeaza pe soferii care vor sa ajunga la Padina ca trebuie fie pregatiti cu nisip, lopata, paturi si cu rezervorul plin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO