ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost împușcat în cap pasagerul mașinii urmărite în Constanța

Ultima actualizare: 19-12-2019 09:40

Incident grav în județul Constanța. Un tânăr a fost împușcat în cap de polițiști, după o cursă nebună între localitățile Lumina și Năvodari.

Se afla pe bancheta din spate a unei mașini, al cărei șofer nu a răspuns la semnalele echipajului. Agenții au tras câteva focuri de avertisment, după care au țintit autoturismul. Potrivit polițiștilor, echipajul a vrut să oprească mașina după ce a observat că avea parbrizul spart și exista suspiciunea că șoferul ar fi fost implicat într-un accident.

Mașina a fost reperată în trafic la ora 4:30, pe drumul dintre Lumina și Năvodari. A trecut în mare viteză pe lângă echipaj, în ciuda faptului că agenții i-au făcut semne repetate șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a fugit și a oprit abia la o trecere de cale ferată.

După o urmărire ca în filme de la Năvodari până la Lumina, acesta a fost punctul în care șoferul a oprit, în fața căii ferate pe care tocmai trecea un tren. Polițiștii, crezând că cei urmăriți au renunțat la goană, au ieșit din mașină. În acel moment, șoferul urmărit a întors în direcția inversă, spre polițișți, iar după câteva focuri de avertisment pe verticală, oamenii legii au tras spre mașină, moment în care pasagerul din spate a fost împușcat.

Polițiștii au tras patru focuri de avertisment și cinci în mașină. Un glonț l-a lovit în cap pe pasagerul aflat pe bancheta din spate, însă nici cu om rănit grav în autoturism, șoferul nu a oprit.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Autoturismul și-a continuat deplasarea, la intrarea în localitatea Corbu. A efectuat viraj la dreapta, a mers o perioadă pe câmp, după care s-a oprit. Două persoane au fugit din autoturismul respectiv, iar o altă persoană a fost găsită de către polițiști pe bancheta din spate. Este vorba despre un bărbat care a fost găsit inconștient și prezenta o plagă împușcată la nivelul capului."

Rănitul, un vârstă de 30 de ani, a fost dus de urgență la spital, unde a murit joi dimineață.

Bogdan Obadă, Spitalul Județean Constanța: „Pacientul este în stare gravă și se dă o luptă acum, practic, pentru supraviețuire, de susținere a funcțiilor vitale și de stabilizare a leziunilor intracraniene."

Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti ca fiind şi proprietarul maşinii. El are 32 de ani şi este din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Bărbatul împuşcat de poliţişti era tot din satul Gura Dobrogei, avea 32 de ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO