Circulatia pe Autostrada Soarelui, reluata dupa trei zile. Traficul a fost reluat si pe A4. Lista trenurilor anulate luni


Ultimul update: Joi 12 Ianuarie 2017 06:57
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2017 07:18
Categorie: Stiri actuale

Autostrada Soarelui, pe tronsonul Lehliu - Gara – Constanta, a fost redeschisa circulatiei, luni dimineata, dupa ce timp de trei zile traficul a fost inchis din cauza zapezii, fiind reluat doar sambata aproape patru ore.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, luni, incepand cu ora 09.45, traficul rutier a fost reluat pe tronsonul Lehliu - Gara –Constanta al Autostrazii Soarelui. In prezent, pe A2 se circula in conditii de iarna, iar pentru evitarea producerii unor accidente traficul rutier se va desfasura sub supravegherea unui echipaj de la Politia Rutiera.

De asemenea incepand cu ora 11.30, traficul rutier a fost reluat, pe A4 Ovidiu - Agigea. Se circula in conditii de iarna iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfasura sub supravegherea unui echipaj de politie rutiera.

Politistii le recomanda soferilor ca inaintea plecarii intr-o calatorie sa se intereseze cu privire la starea traseului ales, precum si despre conditiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitata, informatii in acest sens putand fi aflate la numarul de telefon al Comandamentului Central de Iarna: 021/9360.Traficul pe A2 a fost inchis vineri, din cauza viscolului. Sambata, circulatia pe Autostrada Soarelui a fost reluata timp de aproape patru ore, dupa care a fost din nou inchisa.

CFR Calatori a anulat luni 40 de trenuri

40 de trenuri au fost anulate, luni dimineata, de catre CFR Calatori, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si pentru a facilita interventia utilajelor de deszapezire, potrivit unui comunicat al companiei.

"Traficul feroviar este deschis și la aceasta ora pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind insa adaptata conditiilor meteo nefavorabile. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, s-a luat decizia anularii a 40 (ora 7 dimineata) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri. Masurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranta oamenilor si realizarea legaturilor intre marile orase, pe magistrale.

Asa cum s-a intamplat zilele anterioare, si astazi ne vom organiza unde va fi necesar astfel incat pasagerii sa primeasca ceai cald, cafea, sandvisuri, in functie de posibilitatile din teren.

LISTA trenuri anulate anulate pentru data de 9 ianuarie 2017

Vom face actualizari periodice, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren. Circulatia este adaptata conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: Bucuresti, Craiova, Galati, Constanta. Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare. In cursul acestei zile legatura pe calea ferata intre Bucuresti si Constanta si retur este asigurata", se spune in comunicat.

 

Misiuni dramatice pentru salvatori: interventii pentru 102 gravide si 51 de persoane blocate in masini. Gerul a facut 2 morti
Premierul trimite Corpul de control la CNAIR si cere demisia directorului:
VIDEO PROTVPLUS.RO