Soferul-criminal din Galati, care a ucis doi copii, este de negasit de o saptamana. Rudele cred ca s-a sinucis


Ultimul update: Joi 15 Septembrie 2016 04:54
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2016 17:14
Categorie: Stiri actuale

Soferul-criminal din Galati care a ucis doi copii, in urma cu o saptamana si apoi a fugit de la locul accidentului, este in continuare de negasit, anunta autoritatile.

Politistii au scotocit localitatea lui natala, precum si satele din zona, insa fara nici un rezultat. Rudele tanarului de 23 de ani se gandesc chiar ca acesta s-a sinucis. Este luata in calcul si varianta ca barbatul sa fi reusit sa fuga din tara.

Politistii au verificat si locuintele rudelor barbatului si astazi au controlat bacul de pe Dunare, care face legatura intre judetele Galati si Tulcea. Au fost implicate si serviciile de informatii care ar putea sa obtina indicii importante pentru capturarea fugarului.

Una dintre ipotezele anchetatorilor este aceea ca tanarul ar fi reusit sa fuga prin Republica Moldova. Si cum a lucrat cativa ani in Italia - sa fi ajuns in peninsula. Politistii din Galati au luat deja legatura cu carabinierii si spera ca in scurt timp sa il localizeze pe fugar.

Pe numele lui Ivanciu Corcioveiu a fost emis si un mandat international de retinere, asa ca, acum, este urmarit in toata lumea.

Tanarul este cautat de aproape o saptamana dupa ce a accidentat mortal doi copii - unul de 8 ani, celalalt de 9 ani si a fugit apoi de la locul faptei. Barbatul nu are permis de conducere si mai este judecat intr-un alt dosar pt ca a fost prins conducand pe strazile din Galati!
 

Tags: galati, sofer, cautari,

Operatiune de amploare pentru gasirea tanarului fara permis care a omorat doi copii. Una dintre victime a fost inmormantata
O asistenta si un sofer de ambulanta au fost batuti in Galati de un pacient care i-a chemat pentru o durere de cap
VIDEO PROTVPLUS.RO