Şofer prins cu 122 km/h în localitate, într-un sat din Galaţi. Incredibil de cât timp avea permisul

17-01-2021 11:01


Amenda

Un tânăr care îşi luase permisul de câteva zile l-a şi pierdut, după ce a fost prins circulând cu 122 km/h, pe o porţiune de drum unde limita maximă de viteză era de 50 km/h.

 

Un tânăr, de 22 ani, din judeţul Galaţi, posesor de permis de conducere de la începutul acestui an, s-a ales cu o amendă de 1.450 lei şi reţinerea permisului, după ce a fost surprins conducând cu viteza de 122 km/h, pe o porţiune de drum unde limita maximă de viteză era de 50 km/h, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, care desfăşurau activităţi specifice pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere, l-au oprit pe bărbat, după ce autoturismul pe care-l conducea a fost înregistrat de aparatul radar că rula cu viteza de 122 km/h.

''Tânărul, în vârstă de 22 ani, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, a fost depistat în trafic pe DN 25 în localitatea Umbrăreşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 122 km/h, pe o porţiune de drum unde limita maximă de viteză este de 50 km/h", au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Conducătorul auto este posesor de permis de conducere de la începutul acestui an, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.450 lei şi s-a luat măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO