SOCANT. Nervi de sofer roman: l-a luat pe politist pe capota masinii. VIDEO

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:48

O misiune banala s-a dovedit una dintre incercarile vietii pentru un politist comunitar din Buzau, purtat pe capota de un sofer furios.

Agentul indraznise sa il certe pentru ca a parcat intr-o zona nepermisa si sa il roage sa se legitimeze. Insa pasagerul l-ar fi agresat pe omul legii, iar conducatorul ar fi pornit apoi cu el pe botul masinii. O camera de supraveghere a fost martor la toata scena.

Totul s-a petrecut in centrul Buzaului. Pe imagini se poate vedea cum soferul vrea sa fuga si il loveste cu masina pe politist. Acesta se trezeste ridicat pe capota si purtat cativa metri, sub privirile socate ale trecatorilor.

Un autoturism de teren ii blocheaza calea soferului care parca isi pierduse mintile, iar colegul agentului cheama intariri. Chiar si dupa gestul inconstient cel de la volan este la fel de agresiv.

Abia cand si-au facut aparitia politistii de la ordine publica, individul s-a linistit.

Soferul sustine ca agentul s-ar fi aruncat in fata masinii sale - imaginile il contrazic. Tot pentru ultraj are dosar penal si prietenul conductorului pentru ca, inainte de incident, ar fi coborat din masina si l-ar fi agresat pe politistul comunitar.

Acesta avea tot dreptul sa intervina in cazul unei parcari ilegale - legea de functionare prevede un departament de disciplina rutiera in cadrul politiei comunitare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO