"Am sa ma sacrific.te iubesc si mi dor de roscata m-ea" - SMS-urile calaului din Sag


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 16:27
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2012 12:55
Categorie: Stiri actuale

Chiar daca el a fost un calau, toata comuna l-a condus pe ultimul drum, ba mai mult, oamenii s-au rugat pentru sufletul lui chinuit. Barbatul din Timis, care si-a ucis socrii si fiul a fost ingropat.

Numai femeia pentru care a comis ororile a refuzat sa il ierte. Si nici nu va putea vreodata. Procurorii spun ca inainte sa-si piarda definitiv mintile, Ion Ciucia, i-a trimis iubitei, cateva randuri infricosatoare.

Politistii au aflat ca Ion, i-a trimis fostei sale iubite doua mesaje. Ambele au fost gasite in telefonul sau.

"Buba o sa-ti dau sa vb cu rafi ca mi-am incarcat tel si am minute. eu nu vreau sa vb cu tine acum pt ca nu mi-ai raspuns cu da s-au nu referitor la noi, dar sa nu te culci ca te sun pe la 02:00 numai ca o sa-ti para rau buba si mie imi pare deja ca totul ia sfarsit in seara asta implineam 11 ani pentru mine inseamna mult seara aceasta dar si tu cat m-ai traiesti o sa-ti aduci aminte pt ca m-ai facut sa-ti arat iubirea mea in razbunare am sa ma sacrific.te iubesc si mi dor de roscata m-ea te iubesc!!!", se arata in mesajul barbatului. (n.r. - ortografia textului este conforma cu originalul)

Imediat dupa crime, cu mintile ratacite, i-a scris femeii un text uluitor la ora 02:54 noaptea.

"Buba e grav raspunde ca o iesit cu crime si o sa m-ai iese credema ca stau si plang si ma-ntreb de ce n-ai zis da ca ne impacam si scapa multa lume dar n-ai spus, atat ai evitat pana am inebunit, uite suna acasa toti sunt morti nimeni nu m-ai misca", a scris Ciucia (n.r. - ortografia textului este conforma cu originalul).

In scurt timp Ion isi incheia si el socotelile cu lumea.

Cei din familie nu stiau ca o teroriza pe Anne din 31 decembrie.

Intreaga comunitate din Sag, l-a condus spre cimitir pe Ion Ciucia, barbatul de 29 de ani care si-a omorat socrii, si si-a asfixiat copilul. O ceremonie scurta, modesta, de numai 15 minute, asa cum prevede ritualul ortodox pentru sinucigasi. Anne, fosta sa partenera, nu a venit.

"Nu este ingaduit de Dumnezeu ca cineva sa ia viata nu numai a altora dar nici macar a lui pentru ca cel care si-a luat viata nu mai este a lui Dumnezeu ci si-a dat viata diavolului," spune preotul.

La inmormantare, unite de durere, au participat atat rudele ucigasului cat si cele ale victimelor lui.

"Dumnezeu stie, o depresie ceva. El nu s-a aratat de durerea asta, de nimic. N-a spus la nimeni nimica," spune o ruda de-a sa.

Dupa ce vor sta de vorba cu femeia, procurorii vor incerca sa inteleaga ce anume a declansat nebunia din mintea fostului ei iubit. In hainele lui au fost gasite si doua scrisori datate 10 si 31 decembrie in care Ion vorbea despre problemele sale. Maine vor fi ingropate si cei pe care i-a ucis.

Tags: sag, crima, mesaje,

VIDEO PROTVPLUS.RO