Și-a sărbătorit ziua în oraș, dar momentul a marcat-o. Gestul unui străin venit la masa ei

23-08-2019 17:26


Și-a sărbătorit ziua în oraș, dar momentul a marcat-o. Gestul unui străin venit la masa ei

O femeie din Marea Britanie încearcă să afle cine este ”străinul” care a plătit nota de 142 de lire, care a venit la sfârșitul petrecerii organizate pentru ziua sa de naștere. 

Shauna Wilson, în vârstă de 21 de ani, a ieșit în oraș să ia masa, împreună cu familia sa, în momentul în care a rămas șocată de gestul impresionant al unui necunoscut.

Femeia a mers să își serbeze ziua cu familia, iar nota de plată primită la final a fost de 142 de lire. În timpul mesei, un bărbat care stătea lângă ei a observat un balon și a întrebat ce anume sărbătoresc. Apoi s-a întors la Shauna și i-a spus că a plătit el întreaga consumație.

Mai mult, bărbatul ar fi plecat înainte ca Shauna să apuce măcar să îi mulțumească, potrivit Daily Mail

Acum, femeia vrea să-l găsească pe cel care a făcut un asemenea gest de bunătate, pentru a-i putea mulțumi.

”A văzut balonul și a întrebat a cui este ziua. I-am spus, dar nu a mai răspuns în niciun fel. Așa că l-am întrebat în glumă de ce nu îmi ureză la mulți ani. Apoi a plecat, iar când s-a întors, mi-a spus că a plătit toată consumația. Am încercat să fug după el, dar a dispărut destul de repede. Mi-aș fi dorit să îi mulțumesc”, a povestit Shauna.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO