Si-a luat straiele de sarbatoare si a venit in Capitala "sa schimbe fata pietei". Povestea doamnei Lucretia


Ultimul update: Luni 13 Februarie 2017 07:20
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2017 08:37
Categorie: Stiri actuale
Doamna Lucretia

O imagine surprinsa joi in fata Guvernului i-a cucerit pe multi dintre romani. Doamna Lucretia are 54 de ani si a venit din Roman la Bucuresti "sa schimbe fata pietei”.

Femeia a decis sa vina la Bucuresti dupa ce a vazut la televizor protestele de la Cotroceni. Motivul calatoriei sale a fost faptul ca si-a dorit sa previna un conflict intre ea si copiii ei, asa cum a vazut ca se intampla in mai multe familii din Romania de la inceperea manifestatiilor.

Ruxandra Patrascu de la Casa Jurnalistului a stat de vorba cu doamna Lucretia si i-a aflat povestea.

Doamna Lucretia si-a convins sotul s-o lase sa parcurga peste 300 de km dupa ce i-a spus ca "Romania are nevoie de ea". A venit la Bucuresti fiindca nu-i place dezbinarea dintre oameni.

"Sotul ei n-are nici cea mai vaga idee cum s-a pregatit Lucretia pentru excursia la Capitala. S-a incaltat cu ciubotele lui sa nu se ude la picioare, steagul l-a facut din poalele rochiei de mireasa a fiicei plecata in Anglia, a luat umbrela de plaja ca suport pentru batul de la steag, s-a imbracat in portul national, pe furis, in gara si paltonul l-a indesat intr-o geanta. "El nu stie nimic, o sa vada acum la televizor", scrie Ruxandra pe Facebook.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO