Seif cu 20.000 de lei, furat dintr-o mănăstire din Dâmbovița de indivizi cu fețele acoperite

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Jaf la Mănăstirea Viforâta din judeţul Dâmboviţa. Indivizi mascaţi, încă neidentificaţi, au furat seiful sfântului lăcaş, în care se aflau 20.000 de lei, pensiile şi economiile măicuţelor.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă să dea de urmele atacatorilor, mai cu seamă că o cameră de supraveghere i-a surprins după ce au dat lovitura.

Jaful de la Mănăstirea Viforâta, de lângă Târgovişte, a avut loc după miezul nopţii. Măicuţele le-au spus poliţiştilor că nu au auzit nimic suspect şi abia în zorii zilei, stareţa a descoperit că uşa de la cancelaria mănăstirii era spartă. Seiful, prins pe un perete interior, dispăruse. Călugăriţele nu vor să vorbească despre jaf, însă toţi sătenii au auzit de întâmplare.

Nici oamenii care locuiesc în vecinătatea mănăstirii nu au auzit niciun zgomot când s-a dat atacul şi sunt convinşi că suspecţii ar fi fost ajutaţi de cineva din interiorul mănăstirii.

În această perioadă, la mănăstire au loc şi nişte lucrări de renovare şi modernizare a clădirilor, însă muncitorii spun că habar n-au cum a dispărut seiful din cancelaria maicii stareţe.

Poliţiştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului. De mare ajutor le sunt şi imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din curtea mănăstirii, în care apar indivizii cu fețele acoperite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO