Se adanceste misterul in cazul crimei din Gorj. Principalul suspect a fost eliberat, iar sotia victimei arestata

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03

O rasturnare de situatie adanceste misterul mortii barbatului gasit, acum doua saptamani, ranit pe marginea unui drum din Gorj si care a murit in drum spre spital.

Initial s-a crezut ca omul a fost lovit de o masina, iar dupa cateva zile anchetatorii l-au retinut ca suspect pe un localnic, presupus amant al sotiei victimei. Duminica, insa, suspectul a fost eliberat din lipsa de probe, iar sotia celui mort a devenit principala suspecta, pentru ca ar fi picat testul poligraf.

"Vreau toate nevestele din Romania sa se uite la nevasta mea, ca o cred o eroina, ce o fi fost in sufletul ei de 200 de ore sa stai sa te zbati afara", spunea Constantin Mornea.

Constantin Mornea a fost arestat preventiv in urma cu o saptamana. Barbatul a obtinut eliberarea, iar Parchetul nu a contestat-o, din lipsa de probe. Anchetatorii l-au suspectat ca si-a omorat vecinul si l-a aruncat la marginea drumului pentru a acoperi crima, inscenand un accident rutier.

"Lucrurile s-au schimbat cand m-au dus la detectorul de minciuni, atunci si-au dat seama cu totii si au inceput sa se comporte frumos cu mine, sa imi spuna ca vad nevinovatia in ochii mei, atunci, apoi am aflat de la avocat ca ea a picat testul si merg pe alta pista", spune barbatul.

Politistii au aflat de la toata lumea ca barbatul a ajutat la inmormantarea vecinului sau. In plus, se pare ca ar fi fost amantul sotiei celui mort. Crima s-ar fi produs in momentul in care sotul i-a surprins pe cei doi impreuna, iar in incaierarea ce-a urmat sotul a fost ucis. Atunci sotia lui a dat intreaga vina pe iubitul ei.

Reporter: V-a prins in pat pe amandoi?

Carmen Safta, sotia victimei: Eram in picioare...

Reporter: I-ati dat cu vatraiul in cap!

Carmen Safta, sotia victimei: I-a dat, da!

Reporter: Cine i-a dat cu vatraiul?

Carmen Safta, sotia victimei: Da, el.

"Au spus ca am avut contact sexual cu ea, am cerut sa se ia probe. Nu au luat nimic, au dat cu mine in arest si de atunci stau nevinovat in arest", a spus Mornea.

De cand a fost arestat, suspectul si sotia lui spun ca au trait o adevarat drama.

"La mine in familie a fost doliu o saptamana, pentru ca nimeni nu ne credea, eram legati mai rau ca el aici in arest. Ce vor spune oamenii acum in sat. Majoritatea erau convinsi ca nu era in stare de asa ceva, iar ceilalti e problema lor", a spus Carmen Mornea.

Daca va fi gasit, cel ce l-a ucis in bataie pe barbatul de 40 de ani risca 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO