Schița răspândirii coronavirusului în România, realizată de un medic. Ce arată datele oficiale

Dată publicare: 13-03-2020 22:54
Dată actualizare: 14-03-2020 00:10


Schita raspandirii coronavirusului in Romania, realizata de un medic

Un medic a realizat, pe baza datelor furnizate de Ministerul Sănătății, o schiță a modului în care s-a răspândit coronavirusul în România, până la cazul 89.

Potrivit medicului Victorița Tudosie, schița reflectă modul în care virusul s-a răspândit în cazul persoanelor care au respectat autoizolarea sau măsurile de carantină impuse și în cazul celor care nu au respectat aceste cerințe.

"Situația primelor 70 de cazuri de coronaviroză din Romania. A se observa diferența dintre cazurile unde a fost respectată autoizolarea versus cele în care nu a fost respectată!!! Acțiunile fiecărui om contează mai mult decât reușim noi să ne imaginăm pentru stoparea răspândirii! ps. Urmările iresponsabilității domnului Chițac le vom vedea d-abia în următoarele zile. (Este realizat pe baza informațiilor de pe pagina MS. Îmi cer scuze pentru eventualele inadvertențe)

Later edit: Am adăugat o formă mai simplă, dar in format digital, completată pana la cazul nr 89", se arată pe pagina de Facebook a medicului Victorița Tudosie.

89 de cazuri de infectare cu coronavirus în România

 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 89 de cazuri au fost confirmate, până la acest moment, în România.

Pe de altă parte, rezultatele testelor efectuate în cazul premierului desemnat Ludovic Orban și a miniștrilor din Cabinetul său sunt negative.

Tot negativ a ieșit și testul efectuat în cazul secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, nu va sta în autoizolare deoarece nu a fost contact direct.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO