Scene violente de Florii într-un bar din Dolj. 6 bărbați, împușcați și înjunghiați


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 19:14
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 16:27
Categorie: Stiri actuale

Scene violente într-un bar din judeţul Dolj, chiar în noaptea de Florii.

După un scandal care s-a aprins în fata localului, şase bărbaţi au ajuns la spital, împuşcaţi şi înjunghiaţi. Mai multe persoane sunt audiate de poliţişti.

În spital au rămas internaţi doi dintre răniţi, cei care au suferit răni prin împuşcare. Au fost operaţi şi internaţi apoi la Clinica de Chirurgie. Ceilalţi patru, care aveau răni la mâini şi picioare, au fost externaţi, după ce au primit îngrijiri medicale.

Barul respectiv a fost închiriat duminică pentru o petrecere privată. Mai mulţi indivizi au venit şi ei acolo, puşi pe distracţie. Patronul i-a anunţat însă că nu pot rămâne, şi i-a invitat să plece.

Relatările martorilor după bataia de la petrecerea privată

Martorii spun că din acest motiv, unul dintre indivizi a vrut să se răzbune pe patron şi l-a împuşcat cu un pistol cu bile. Mai mulţi bărbaţi au sărit în apărarea lui iar lucrurile au degenerat şi mai mult. Până acum, nicio persoană nu a fost reţinută, însă se fac audieri.

Martor: "Pistolul l-am găsit tot eu, în mijlocul străzii, tot în zona aceasta. A avut şi un cuţit asupra lui."

Un martor a cerut ajutor la 112, când a văzut că scandalul luase proporţii.

Aurel Oprea, fiul patronului: "Tatăl a venit la mine în bar, era rănit şi mi-a zis să ies afară şi să potolesc lucrurile că afară se împuşcă, se taie."

Cei care au sărit în apărarea patronului au fost şi ei răniţi.

Soția bărbatului împușcat: ”Soţul meu s-a băgat să îi despartă. Şi au dat cu cuţitul, împuscat şi aseară l-au operat şi acum îl băgară iar în operaţie.”

Sora bărbatului rănit: ”Ieşea de la toaletă, văzând că a tras în omul ăla s-a băgat, ăla a îndreptat pistolul şi spre el şi a mai tras o dată.”

Mama bărbatului rănit: ”Are 2 copii, cum să nu mă tem?! Pusesem şi noi să facem nunta în octombrie, el plecase de acasă să vorbească cu un băiat pentru un bucătar.”

La spital au ajuns şase răniţi.

Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt SCJU Craiova: ”Unul dintre ei cu abdomen acut chirurgical, plagă împuşcată la nivelul abdomenului, a fost imediat admis în camera de resuscitare, apoi a intrat direct în sala de operaţie."

Poliţiştii i-au dus la audieri pe toţi cei implicaţi.

Mama suspectului: ”Au plecat mai mulţi din sat, deseori plecau să se distreze. Pistolul ăla îl are demult.”

Poliţiştii au deschis o anchetă penală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Temut criminal român căutat în Spania, prins la Fetești. Ororile pe care le-a comis
Bătaie generală între 9 bărbați, în Bistrița. Totul a pornit de la 2 fete
VIDEO PROTVPLUS.RO