Scene de coșmar în Giurgiu. O femeie din București, bătută și la un pas să fie violată

Ultima actualizare: 25-10-2019 15:15
Politie
Pro TV

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu, a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul a lovit cu pumnii şi picioarele o femeie în vârstă de 51 de ani din Bucureşti pe care a întâlnit-o pe o stradă din comună şi a încercat prin acte de violenţă să întreţină raporturi sexuale cu ea.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie numărul 7 Băneasa au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu, o persoană necunoscută a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, fiind constrânsă prin acte de violenţă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că în seara zilei de 28 septembrie 2019 în timp ce femeia se afla pe strada Valea Seacă din comuna Isvoarele aceasta a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii şi picioarele de către un bărbat pentru a întreţine raporturi sexuale cu acesta", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, poliţiştii au identificat persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 27 de ani, din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Giurgiu, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de viol în forma tentativei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO